tirsdag, juni 30, 2009

Fra utstillingen.


Nå har utstillingen "Den indre og ytre virkelighet" hengt oppe over to weekender, og besøket har vært svært godt alle fire dagene.
Aur Prestegård rommer mer enn et galler. Her er en stor låve som nærmest fungerer som et antikvariat. Her en dag kom Reidun hjem med et snertent, lite og romantisk middagsservice til seks personer. Her er gamle landbruksredskap, og spesialutrustede sykkelen til bygdas gamledoktor. Et gammel grishus rommer keramikernes vakre arbeider, og når det digre stabburet står ferdigrestaurert åpnes dørene for flere interessante severdigheter. Og selv om her er mye å se på så spiller "Kaffeen" under Linden" en stor rolle. Her benker folk seg rundt bordene og drikker sin kaffe med vafler til. Kjøkkenpersonalet produserer vafler på løpende bånd, og de er gode, virkelig gode. Selv om parkeringsplassene er mange kan det likvel være litt problematisk å finne en plass til bilen. Og selv om det er mange ting å se og følge med på, finner folk inn til bildene i sommervarmen. På samtalene å dømme vekker bildene både følelser og tanker som folk gjerne vil diskutere med undertegnede. Før vi åpnet utstillingen fotograferte min venn Frans Cuilenborg alle bildene. Disse naster jeg nå im dage opp i in nye blogg som heter: http//kvebækskunst.blogspot.com. Og det betyr at utstillingen nå etterhvet befinner seg på "nettet" som et "Nett-galleri".
De bildene jeg nå etterhvert maler vil presenteres på denne bloggen så snart de er ferdige og signerte. Både denne bloggen og kuns-bloggen er åpne for kommentarer. Ser nå fram til neste helg, som er den siste, før neste kunstner viser sine bilder, som i det alt vesentlige er akvareller.

Ingen kommentarer: